Altijd de juiste chauffeurs

FlexOpWeg Recruitment beschikt over een pool van gekwalificeerde en ervaren uitzend chauffeurs die ad hoc inzetbaar zijn of vooraf kunnen worden ingeroosterd. Hiermee geven we onze opdrachtgevers het gemak en de zekerheid om flexibel en ten allen tijde terug te kunnen vallen op de inzet van extra chauffeurs.
Door onze ruime selectie biedt het uitzendbureau een grote keus in (vrachtwagen)chauffeurs die breed inzetbaar zijn voor allerlei transport- en vervoerswerkzaamheden. Zo hebben we vrachtwagenchauffeurs die overweg kunnen met trekker-oplegger, combinatie, tankwagen, kipper of bakwagen. Inzetbaar voor stukgoed of bulk, van complete lading tot fijnmazige distributie, nationaal of internationaal transport.

Flexibiliteit kent geen grenzen …

FlexOpWeg is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen

Onze diensten

Uitzenden en Detacheren

Vanaf de oprichting is FlexOpWeg gespecialiseerd in het uitzenden van tijdelijk personeel voor de transport. Wij kennen deze branche door-en-door en weten wat er van onze (vrachtwagen) chauffeurs verwacht wordt. Onze kandidaten worden daarom met zorg geselecteerd, zijn gekwalificeerd en uitermate flexibel en voldoen daarmee ruim aan de eisen van onze opdrachtgevers. FlexOpWeg levert ook gekwalificeerd personeel voor een langere periode. Hierover maken we met onze opdrachtgevers van tevoren duidelijke afspraken over de periode, de arbeidsuren en de tarieven.

Poolmanagement

FlexOpWeg is een ervaren dienstverlener op het gebied van poolmanagement. Door het opzetten en beheren van een vaste pool bouwen de tijdelijke medewerkers maximale kennis van uw werkzaamheden en werkwijze op. Deze ingewerkte uitzendkrachten kunnen vervolgens op afroep worden ingezet.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan hier contact met ons op!

 

Voor meer informatie T +31(0)85 060 8528

Een initiatief van Zpoods Transport.

KvK Amersfoort 32114345