Werk naar jouw voorwaarden

Voor zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers hanteren we hetzelfde principe: Waar een wil is, is een weg! Met deze instelling voorzien wij onze opdrachtgevers van gekwalificeerde en vakkundige medewerkers met de juiste arbeidsmentaliteit. Om dit te kunnen waarmaken zoeken we uiterst flexibele medewerkers. Wij begrijpen als geen ander dat onze medewerkers dezelfde flexibiliteit van ons verwachten. Daarom probeert FlexOpWeg ook zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van haar uitzendkrachten.

Chauffeurs

Binnen onze organisatie bieden we ruim baan voor iedere chauffeur, ongeacht zijn specialisme of kwalificatie. Onze kracht is juist om onze grote verscheidenheid aan opdrachtgevers te voorzien van chauffeurs die binnen hun onderneming passen. Van nationaal tot internationaal, van stukgoed tot bulk, van complete lading tot distributie. Denk je met jouw ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan onze dienstverlening, schrijf je dan nu in.

Waarom kiezen voor FlexOpWeg Recruitment

Uitzendbureaus zijn er genoeg, letterlijk geen hand maar een land vol. FlexOpWeg doet het anders! Al vanaf onze oprichting richten we ons volledig op het leveren van vakkundige medewerkers voor de transport. Binnen dit werkgebied leveren we meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Dit betekent dat we weten wat er speelt en wat er van onze uitzendkrachten verwacht wordt. Als recruitmentbureau selecteren we mede daarop onze medewerkers, want we willen ons onderscheiden door personeel te leveren dat weet hoe de branche te werk gaat. Als uitzendkracht mag je ook van ons als werkgever de nodige flexibiliteit verwachten.

Wat mag je van ons verwachten...

Cao

Werken als chauffeur bij betekent salaris conform de cao voor het Beroepsgoederenvervoer over de weg

Een opstap naar een vaste baan

Tegenwoordig wordt het steeds moeilijker om een vaste baan te krijgen, zo ook in de transport sector. FlexOpWeg biedt de mogelijkheid om flexibel te werken als uitzendkracht, parttimer of vaste medewerker. Tevens kan een tijdelijke baan een opstap zijn naar een vaste baan bij één van onze opdrachtgevers. We investeren in goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers, zij zijn het hart van onze dienstverlening en van groot belang voor onze organisatie.

Voor meer informatie T +31(0)85 060 8528

Een initiatief van Zpoods Transport.

KvK Amersfoort 32114345