Salaris en Cao

Werken bij FlexOpWeg als (vrachtwagen)chauffeur betekent salaris conform de cao voor het Beroepsgoederenvervoer over de weg (versie TLN).


De betaling vindt per week of per vier weken plaats. Naast een salarisspecificatie ontvangen medewerkers een gespecificeerd overzicht van de gewerkte uren, de dagen waarop u gewerkt heeft, het aantal verlofdagen, reis- en verblijfskosten, etc.

FlexOpWeg werkt verder op basis van de NBBU cao voor Uitzendkrachten.

Wat mag je van ons verwachten

CAO

Betaling conform de cao voor het Beroepsgoederenvervoer over de weg (versie TLN).

Code95 - verplichte nascholing

Over een periode van vijf jaar moet elke beroepschauffeur 35 uur nascholing volgen. Deze Europese regelgeving is van kracht op 1 september 2016. De nascholing betreft 5 modules van 7 uur en kunnen binnen 1 week of verspreid over meerdere weken gevolgd worden. FlexOpWeg Recruitment biedt haar medewerkers een speciale regeling.

Betrouwbare werkgever

FlexOpWeg Recruitment is een betrouwbare partner die oog heeft voor je capaciteiten en je prestaties weet te waarderen. Via de CAO-richtlijnen zijn je arbeidsvoorwaarden al voor een groot deel vastgelegd en goed geregeld. Daarnaast dragen we zorg voor het afdragen van ondermeer de sociale- en pensioenpremies en afdrachten aan het sectorfonds. Hiervoor zijn we gescreend en gecertificeerd, dit betekent voor onze uitzendkrachten een extra zekerheid.

Vaste baan

Werken via FlexOpWeg biedt een kans op een vaste baan bij bijvoorbeeld één van onze opdrachtgevers. Als werknemer wordt je ingezet bij verschillende bedrijven en zo kun je goed bepalen welke werkzaamheden het meest aanspreken en het beste bij jou passen. Onze dienstverlening draait immers om het leveren van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.

Voor meer informatie T +31(0)85 060 8528

Een initiatief van Zpoods Transport.

KvK Amersfoort 32114345